Annelies Jodts

Vrijwillige fotograaf

https://jodtsannelienphotography.myportfolio.com/

Annelies Jodts

Entertainer van tieners in wetenschappen, wiskunde en informatica in het Vesaliusinstituut, fotograaf, volleybaltrainster en avonturier.

Houdt van foto’s op onverwachte momenten van jong tot oud en trekt graag de wilde natuur in om er te fotograferen en tot rust te komen.

Komt uit een warm gezin, waar iedereen voor elkaar zorgt.

Het is voor mij belangrijk om erkenning te geven aan kindjes die tijdens de zwangerschap of geboorte komen te overlijden.
Want ook die ouders hebben uitgekeken naar de komst van hun spruit en de mama’s hebben hen gevoeld, gekoesterd en met zich meegedragen.
Door foto’s hoop ik zo die erkenning, troost en herinnering te geven. Boven De Wolken is een warme familie waar ik me helemaal thuisvoel en waar ik klaar voor wil staan.

Annelien Jodts

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders