Anneleen Fransen

Vrijwillige fotograaf

https://www.anneleenfransen.be

Anneleen Fransen

Ik ben Anneleen, single mama van 2 zoontjes Lucas en Matteo.

Ik ben al bezig met fotografie van toen ik 13 was en mijn eerste petekindje Myrthel geboren werd. Ik wilde altijd iets doen met die passie, maar mijn andere passie was te groot. Ik ben een vroedvrouw in hart en nieren. Tot ik besefte dat die 2 passies ook samen kunnen gaan. Ik hou enorm van geboortefotografie omdat je daar de echte rauwe emoties ziet die mensen anders zo vaak proberen te verbergen… het wordt niet échter dan wanneer je een baby op de wereld gaat zetten.

Wanneer ik zag dat foto’s een groot verschil maken bij de geboorte van een sterrenkindje was het snel beslist; hier moest ik iets mee doen! Boven De Wolken brengt mensen met dezelfde passie samen, onze 2de familie waar ik elke dag ontzettend trots op ben. Ik ben enorm dankbaar voor hun dagelijkse inzet.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders