Ann Vandewalle

Vrijwillige fotograaf

http://www.leregard.be

Ann Vandewalle

Als ik terugdenk aan mijn kindertijd dan is fotografie er altijd geweest…Als klein meisje keek ik nieuwsgierig in schuiven en lades, op zolder en in kasten, overal , echt overal, kwam ik foto’s en albumkes tegen, gemaakt door professionele fotografen, … foto’s die me op een of andere manier raakten.

En toen kreeg ik zelf een ’kodakske’ voor mijn plechtige communie … en werd ik de fotograaf van de familie.

Jaren later pas heb ik ook het diploma fotografie behaald en tijdens mijn opleiding was er geen enkele activiteit die niet gefotografeerd werd! En daar zijn vele vrienden blij mee…

Maar ik wou met deze creativiteit ook iets betekenisvol doen, iets waar ik mijn hart in kan  leggen en dat is ‘Boven de Wolken’.

Wat er op dat moment in die kamer gebeurt, is met geen woorden te beschrijven… een lach en een traan en een fototoestel om dit alles te vangen om zo vast te houden … wat je los moet laten.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders