Alexandra Verachtert

Vrijwillige fotograaf

Alexandra Verachtert

Hoi iedereen,

Ik ben Alexandra, een jonge dertiger. Getrouwd en het bazeke van mijn klein woefke Lien, een lief keeshondje.Van opleiding ben ik verpleegkundige: ik werk op de afdeling radiologie. Oh ja, hier neem ik ook foto’s ;-).

Enkele jaren geleden was ik op zoek naar iets nieuws en toen mijn echtgenoot mijn eerste echte camera voor mij kocht om enkele vakantie kiekjes te maken was de keuze snel gemaakt. Ik ging een opleiding Digitale Fotografie volgen. Al snel had ik de microbe te pakken en werd mijn camera een echt kameraadje die overal mee naar toe ging.

In oktober 2017 werd Fotografie: Alexandra Verachtert geboren. Een droom: van je passie, je beroep maken. Zalig toch!

1 jaar later zette ik de stap om bij Boven De Wolken te fotograferen. Geen gemakkelijke beslissing, ga ik dit wel aankunnen? Gaat dit niet te zwaar zijn? Nu, een dik half jaar later ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb. Het voelt zo goed om iets te doen voor de sterrenouders. Het voelt goed om ouders nog een laatste aandenken te geven aan hun mooie sterrenkindjes. Het voelt goed om in zo een warme groep vrijwilligers terecht te komen. Ik ben trots en fier dat ik deel mag uitmaken van de Boven De Wolken-familie.

 

Veel Liefs,

Alexandra

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders