Yanna Buyck

Vrijwillige fotograaf

Yanna Buyck

Ik ben Yanna, 31 jaar, en ben naast mama ook zorgcoördinator in een basisschool in Deerlijk. In mijn vrije tijd vind je mij ofwel met een goed boek in de zetel, ofwel op een volleybalplein. Twee jaar geleden verloor een koppel vrienden hun kindje en daarbij hadden ze veel steun aan de foto’s die door Boven de Wolken gemaakt werden. Dat was voor mij een mooie motivatie om mijn fotografiediploma van onder het stof te halen en me aan te melden als fotograaf. Ik zet nog maar mijn eerste stappen binnen de Boven de Wolken-wereld, maar mocht al enkele prachtige kindjes en hun ongelooflijk lieve ouders ontmoeten. Fotograferen voor Boven de Wolken is telkens met een klein hartje de kamer binnengaan, om die nadien met een warm en voldaan gevoel weer te verlaten.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders