Steven Sallaerts

Vrijwillige fotograaf

Steven Sallaerts

Wat ooit begon als stiekem papa zijn camera ‘lenen”, groeide uit tot een eigen missie en een grote passie…

 “Iets vereeuwigen op foto…” zegt men vaak. Een mooi moment uit je leven daar moet jij van genieten, en ik zal ervoor zorgen dat je hier nog jaren van kan nagenieten…

Ik vind het zeer belangrijk om steeds een ‘klik’ te hebben met mijn klanten, hetgeen dan ook automatisch spontane en leuke foto’s oplevert. En dat dit nu een communie-, trouw-, loveshoot of een ander moment uit jullie leven is, ik ben steeds zeer vereerd dat ik jullie dag in beeld mag brengen.

Buiten de ‘normale’ fotografie zet ik me ook als vrijwilliger in voor vzw Boven De Wolken. 

Daar ik een aantal jaren geleden reeds foto’s maakte van mijn sterrennichtje Féline, is dit blijven hangen in mijn gedachten, en ben ik nu blij om deel uit te maken van dit warme team. Boven de Wolken is voor mij een initatief waar ik volledig achter sta.

Een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dit doen ze door een tastbare herinnering te schenken in de vorm van een fotoreportage. Foto’s zijn een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. Foto’s van je baby, van je nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien, want ook sterrenouders zijn fiere ouders.

Het gevoel dat je krijgt wanneer je de mensen mag ondersteunen in de moeilijkste dagen in hun leven, de dankbaarheid van de ouders… het is een zware klus, maar van onschatbare waarde en met geen pen te beschrijven…

 

Misschien nog even wat meer over mezelf?

Ik ben woonachtig te Houtvenne, een klein dorpje in de ‘stille 🙂‘ kempen. 

Vader van twee zonen en al 21 jaar samen met mijn jeugdliefde Valérie.

Mijn guilty pleasures zijn koffie en witte wijn en zot van oude motoren, bromfietsen en volkswagens.

 

www.stevalfotografie.be    

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders