Florette Snellings

Vrijwillige medewerker

Florette Snellings

Mijn naam is Florette Snellings, ik ben 62 jaar, getrouwd met Marco. Mama van: Jeroen*1985, Karen en Dorien, schoonma van Thomas en oma van Fien en Marie.

Ik woon in het prachtige Sint-Huibrechts-Hern, een deelgemeente van Hoeselt. Mijn hobby’s zijn fietsen, wandelen, tafeltennis, koken en bakken, en vooral dessertjes maken. Ik ben actief betrokken bij het verenigingsleven in ons dorp.
Als nieuw gepensioneerde ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, en vond die bij Boven de Wolken.
Toen we op 25 februari 1985 vernamen we dat Jeroen, net voor de geboorte plots gestorven was stond onze wereld even stil. Wat toen zo anders was: je kon even afscheid nemen in het mortuarium van het ziekenhuis. Dat was het dan. Foto’s nemen … dat gebeurde niet.
In het trouwboekje verscheen de tekst ‘levenloos kind van het mannelijk geslacht’…
Pas in 1999 werd de wet aangepast, en kon de naam Jeroen toegevoegd worden.
Gelukkig geeft Boven de Wolken nu wel die steun en erkenning aan de ouders, en leggen zij vast wat je los moet laten… (oh zo belangrijk)
Ik hoop als wolkenwachter mijn steentje te kunnen bijdragen en ben fier dat ik deel mag uitmaken van deze warme familie.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders