Inge Wachtelaer

Vrijwillige fotograaf

https://www.ingebeeld.com

Inge Wachtelaer

Altijd streven we naar dat ene beeld, een mooie herinnering voor de ouders, een foto waarin ze keer op keer, ondanks de pijn en zoveel verdriet ook de liefde voor én verbondenheid met hun kindje kunnen terugvinden.
Zo fijn dat ik fotograaf mag zijn bij ‘Boven De Wolken’. Het contact met de sterrenouders en hun kindje is zo warm en dankbaar. Het doet een mens beseffen hoeveel warme liefde er in de wereld is.Wat ik verder met mijn vrije tijd doe?
Getrouwd met Jacky en mama van 3 schatten Tom, Anke en Maarten.
Na 23 jaar gewerkt te hebben in de thuisverpleging besloot ik mijn hart te volgen en opende een gastenverblijf in hartje Brussel, Maison Marguerite.Kort daarna startte ik ‘INgeBEELD photography’ op en momenteel ben ik met heel veel goesting bezig om een oude cinema een nieuwe bestemming te geven als fotostudio.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders