Heidi Mottart

Vrijwillige fotograaf

Heidi Mottart

Waarom ik zo graag bij het team BDW wou horen…

Als mama van 4 kinderen en een pleegkind heb ik een groot hart voor fotografie, emoties en het leven. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet voelen om je dierbaarste bezit te moeten afgeven.

Dat het stopt nog voor het begonnen is…

Daarom wou ik graag dat kleine beetje verschil maken. Een laatste herinnering, even de tijd stil laten staan. Heel even… Dankbaar dat ik ouders in het moeilijkste, intiemste moment in hun leven mag bijstaan. Hun mooiste bezit vastleggen. Voor altijd. Daarom….

Heidi

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders