Tessa Ooms

Vrijwillige fotograaf

Tessa Ooms

Getrouwd met Kristof en mama van 2 zonen Bjarne en Jelle.

In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige.

Ik heb een aantal jaren geleden een opleiding fotografie aan de kunstacademie gevolgd.

Nadien zoekende wat ik ermee kon doen. Op een avond zag ik Anneleen en Sharon op tv verschijnen en hun verhaal brengen. Ik wist toen meteen dit is het. Zo ben ik bij deze warme familie terechtgekomen en heb me het nog geen dag beklaagd.

Achter iedere deur schuilt er een ander verhaal. Het contact met de ouders en hen foto’s kunnen geven van hun kindje is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat ik met een warm gevoel naar huis ga.

Boven De Wolken is meer en meer gaan betekenen voor mezelf en ik hoop dat deze mooie vzw nog veel mag betekenen voor de ouders van sterrenkindjes.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders