Sofie Scheelen

Vrijwillige fotograaf

https://www.sofiesfotografie.com

Sofie Scheelen

Ik ben Sofie, mama van twee zoontjes, Victor en Lowie.

Ik heb een passie voor het zo authentiek mogelijk vastleggen van gezinnen, kinderen, koppels, newborns… Bij mij begon mijn overheersende passie voor fotografie en het vastleggen van herinneringen bij de geboorte van Victor, 5 jaar geleden. Ik volgde hem overal met mijn fototoestel en na de geboorte van mijn jongste zoontje vond ik het tijd om mijn passie verder te ontwikkelen. En de hobby werd algauw een niet te stoppen passie waaruit Sofie S. Fotografie groeide.

Ik hou ervan om echte, rauwe emoties vast te leggen. Ik geloof in de kracht van een foto. Herinneringen voor eeuwig, lichtpuntjes die je laten stilstaan als het leven te snel vooruit raast…

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders