Petra Smout

Vrijwillige fotograaf

Petra Smout

Enkele jaren geleden met fotografie begonnen…om mooiere reisfoto’ te maken. Wist ik toen veel dat dit zou uitgroeien tot een hobby, een passie die me met andere ogen naar de wereld doet kijken. Voor mij is een foto effe de tijd stil zetten…heel vaak maar een fractie van een seconde… om nadien naar terug te kunnen kijken, om te bewaren, om te koesteren…

Na een infoavond voor fotografen bij Boven De Wolken, veel twijfel : zou ik dit wel kunnen ? Maar ook : ik wil dit zo graag kunnen !! Het niet proberen was op dat moment al geen optie meer…helemaal onder de indruk van het werk van deze mooie, warme VZW.

Met een klein en bibberend hartje een ziekenhuiskamer binnenstappen om een sterretje te fotograferen….veel verdriet maar ook enorm veel warmte, liefde en trots. Elke foto een aandenken, een blijvende herinnering.

Enorm fier dat ik deel mag uitmaken van deze warme familie !!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders