Nathalie Van Renterghem

Vrijwillige medewerker

Nathalie Van Renterghem

Staat in voor het aanvullen van de website en is freelancer.

Ik ben Nathalie en heb samen met mijn partner, Michiel, twee schatten van kindjes: Warre en Olivia. Wij wonen in het landelijke Knesselare, een gemeente in het mooie Meetjesland.
Ik ben in 2006 afgestudeerd als Maatschappelijk Assistente en werk sinds 2007 in een OCMW. Is een job die ik reeds jaren doe met hart en ziel en welke zeer gevarieerd is. Het is een job die mentaal soms veel van je vraagt gezien de schrijnende situaties, maar het geeft voldoening als ik mijn cliënten heb kunnen helpen, al is het maar een luisterend oor bieden.

Hoe ben ik bij Boven De Wolken terecht gekomen?
In augustus 2017 ben ik via fotografe Kaat Bonte in contact gebracht met Sharon, naar aanleiding van een artikel in de krant over Boven De Wolken. Ik had reeds enkele keren over ‘Boven De Wolken’ gelezen en telkens greep mij dit naar de keel, wat een prachtige vzw! Gezien ik merkte en hoorde dat de foto’s van de (vrijwillige!) fotografen zo kostbaar waren voor sterrenouders en wij zelf ook sterrenouders kenden, voelde ik dat ik ook iets wilde betekenen voor deze vzw.
Sindsdien zet ik mij graag en vol liefde in voor deze vzw. Ik doe er een beetje van alles, maar om het een mooie titel te geven: medeverantwoordelijke van de website! Voor de twee topmadammen achter deze vzw, Sharon en Anneleen, én onze fotografen heb ik enkel maar een diep respect! Ik ben dankbaar dat ik in deze prachtige en warme BDW-familie ben opgenomen want hieruit zijn ook al mooie vriendschappen ontstaan.

Liefs,
Nathalie

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders