Mayté Bogaert

Vrijwillige fotograaf

Mayté Bogaert

Ik ben Mayté Bogaert, student in Gent en gepassioneerd door fotografie.

Als je me niet achter mijn lens vindt, dan kan je me vinden bij Chiro Moorsel en bij mijn vrienden.

Chiro zit al in mijn hart sinds mijn zes jaar en daar zal het ook altijd zijn, ook nu ik gestopt ben als leiding. Mijn passie voor fotografie is later gekomen, pas toen ik 15 jaar was. Dit was tevens ook de leeftijd waarbij ik me, samen met een vriendin, inschreef om er avondschool voor te volgen.

Ik heb Boven De Wolken leren kennen door te kijken naar het programma Gert Late Night, ik vond dit meteen een mooi initiatief waarvan ik graag deel wou uitmaken. Op jonge leeftijd heb ik enkele dierbare familieleden verloren waardoor ik des te meer besef dat foto’s de tastbare herinneringen zijn naar hun.

Iets kunnen betekenen voor iemand anders, dat is het mooiste wat er is.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders