Marijke Debusschere

Vrijwillige fotograaf

https://www.beeldigfotografie.be

Marijke Debusschere

Ik ben Marijke !

Ik volgde sociaal werk en werk halftijds in het Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Daarnaast ben ik fotografe in bijberoep. Mensen doen stralen op foto, emoties vastleggen, het blijft me heel erg boeien!

Als kind was ik al overal met een fototoestel op stap. M’n fotografie is een uit de handen gelopen hobby en passie.

Verder hou ik van m’n kinderen Lars en Noor, twee zalige pubers <3

En ook nog: muziek , optredens en festivals, terrasjes en feestjes met vrienden. Ik heb een echte pastaverslaving en tegen een glas wijn zeg ik nooit nee. Meestal heb ik uren tekort in een dag, ik werk en leef en geniet ten volle!

Ik durfde lange tijd de stap niet zetten naar Boven De Wolken, had schrik voor de confrontatie met het grote verdriet van mensen.. Maar nu begrijp ik dat we met ons werk zo veel kunnen betekenen. Ik ben heel blij dat ik deel kan uitmaken van zoiets mooi.

groeten !

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders