Liese Voets

Vrijwillige fotograaf

Liese Voets

Ik ben Liese en startte in april 2017 mijn eigen zaak te Geel als fotograaf.
Vol overtuiging maar met een klein hartje, zoals ik ben.

Ik werkte 4 jaar lang als verpleegkundige op de dienst Spoedgevallen. Wat ik deed met hart & ziel. Dit maakt wie ik ben. Maar soms moet je durven springen in het leven. Springen en je kansen met beide armen grijpen.

Ik studeerde fotografie in avondles en al snel speelde dit een belangrijke rol in mijn leven. Het is iets bijzonder, waarin je jezelf & je creativiteit de vrije loop laat. Ik hecht belang aan alle bijzondere momenten in het leven als fotograaf. Hierbij hoort uiteraard ook het einde van het leven, wat voor sommige juist het begin hoort te zijn.

Vanuit mijn verpleegkundige achtergrond en ervaringen in het ziekenhuismilieu weet ik dat Boven De Wolken een fantastische organisatie is, waarvoor ik me dan ook met veel plezier voor inzet.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders