Liesbet Sanders

Vrijwillige fotograaf

Liesbet Sanders

Hallo allemaal,

Ik ben Liesbet , 55 ondertussen (ik denk 35 vanbinnen) getrouwd en moeder van 5 kinderen.

Mijn liefde voor fotografie begon in Ethiopië, het geboorteland van ons jongste zoontje. Ik reis normaal jaarlijks naar Ethiopië omdat we er een weeshuis steunen. Tijdens mijn verblijf ginder vond ik het altijd zonde dat ik die prachtige mensen en het landschap niet op een mooiere manier kon vastleggen. Daarom besloot ik een cursus digitale fotografie en Light Room te volgen. Ik werd meer en meer gebeten door de fotografiemicrobe en volgde nog een extra workshop portret- en studiofotografie. Sinds 2 jaar werk ik op professionele basis.

Ik kwam in contact met BDW door een oproep op Facebook naar meer fotografen. Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om mij te engageren. Het is een prachtige organisatie waarvan zoveel warmte uitgaat en het contact met de sterrenouders is voor mij, hoe raar het ook klinkt, vaak een verrijking. Het mooiste voor mij is altijd wanneer ouders door ons toedoen de stap zetten om hun kindje vast te nemen…

Liesbet

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders