Kylie Vanderhulst

Vrijwillige fotograaf

Kylie Vanderhulst

Zus van Tess, meter van Kaïdon en leidster bij Chiro hamburgers te Steenokkerzeel.
In het middelbaar was ik op zoek naar een studierichting die aansloot bij wat ik graag doe. Bovenal was ik opzoek naar iets waar ik mijn passie en gevoelens kon in uiten. Tot ik besefte dat ik het niet te ver moest gaan zoeken. Wat ik zocht was recht voor me en dit omdat ik al met een camera in mijn handen liep toen ik amper 12 jaar was. Ik ben dankzij deze passie begonnen aan een opleiding in Coloma Plus Mechelen in 2015 in de 2de graad.
Elke foto vertelt een verhaal, iets moois, iets eigen en iets uniek. Een herinnering dat op beeld wordt vastgelegd dat ook in je hart wordt vastgelegd en niet in woorden kan worden gevat.
Vandaar mijn keuze voor “Boven De Wolken” en dit mede dankzij een extra zetje van mijn lieve buurvrouw Joke, die ook in deze organisatie zit. Ik ben haar daar enorm dankbaar voor.
Iets kunnen betekenen en doen voor anderen, dat is mijn doel in het leven.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders