Katrijn Eggermont

Vrijwillige fotograaf

https://www.katrijneggermont.be

Katrijn Eggermont

Al enkele jaren ben ik actief als newbornfotografe in bijberoep. Ik kreeg de fotografiemicrobe met de paplepel mee, gezien mijn vader fotograaf is en mijn ouders samen een fotografiewinkel runnen in Waregem. Ik studeerde af als vroedvrouw en als newbornfotografe kan ik mijn twee passies – die voor baby’s en fotografie – perfect met elkaar combineren in mijn hobby. Door het volgen van workshops blijf ik mezelf bijscholen en uitdagen.

De keuze om me als vrijwilliger op te geven bij Boven De Wolken ligt dus ook in het verlengde van deze beide passies.

In mijn opleiding tot vroedvrouw kwam ik reeds in contact met verlies bij de geboorte of tijdens de zwangerschap.
Als fotografe bij Boven De Wolken kan ik mijn steentje bijdragen om, in een periode van groot verdriet voor ouders en familie,een mooie herinnering te creëren in de vorm van foto’s.
Je komt telkens binnen in een kamer vol leed, maar ook met heel veel liefde. Het kunnen zorgen voor een herinnering voor de ouders is van onschatbare waarde.
Ik ben dan ook heel blij dat ik deel mag uitmaken van het fantastische team van Boven De Wolken fotografen!

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders