Joyce Van Acker

Vrijwillige medewerker

Joyce Van Acker

Staat in voor de opvolging van oproepen

Ik ben Joyce, mama van 3 zoontjes: Lars (4,5 en de stille genieter), Maxime (3 en kabouter Kwebbel in jongensverpakking) en Stan (bijna 1 jaar een vrolijke ontdekkingsreiziger van deze grote wereld).

Samen met mijn man Kevin proberen we er elke dag opnieuw een zonnige dag van te maken ondanks de regen- en donderwolken die al eens passeren binnen ons gezin. 🙂

Ergens in het najaar van 2017, hoorde ik voor het eerst over Boven De Wolken. Wat een mooi initiatief, wat een mooi laatste gebaar voor mama’s en papa’s…

Foto’s nemen is echter iets waar ik te weinig van ken om het goed te doen. Toen er een oproep kwam voor vrijwilligers heb ik na wat twijfelen toch de stap gezet om me aan te melden voor de wolkenwacht. En daar heb ik nog geen seconde spijt van.

Wat een warme mensen om mee samen te werken, wat een geweldig warme familie om deel van uit te maken.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders