Joost Van Hoey

Vrijwillige fotograaf

https://www.joostvh.be

Joost Van Hoey

Ik ben Joost, papa van 2 dochters: Lore en Tine.
Ik ben quasi altijd bezig. Naast mijn fotografie in bijberoep en mijn voltijdse job bij de hulp- en veiligheidsdiensten wou ik me nog inzetten voor een goed doel. Ik kende Boven De Wolken al even en zeker ook het belang van een organisatie als deze. Met mijn ervaring in de fotografie vond ik me wel passen om me hiervoor op te geven.
Als volleerd concertfotograaf had ik wel al wat watertjes doorzwommen maar een reportage maken voor Boven De Wolken, dat is daar helemaal niet mee te vergelijken. De intensiteit is zoveel groter, de voldoening evenzeer.
Ik voel me dankbaar dat ik fotograaf mag zijn bij Boven De Wolken. Ik voel me elke keer vereerd als ik op reportage trek. Het vastleggen van herinneringen, dat vind ik zo mooi en belangrijk. Gathering memories for tomorrow, niet voor niets mijn visie.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders