Frone Vandewiele

Vrijwillige fotograaf

Frone Vandewiele

Mijn naam is Frone. Opgegroeid in West-Vlaanderen (g of h, wat maakt het uit?) maar op dit moment woon ik in Leuven, samen met mijn man Robin en onze kat Octopoes.
Ik hou enorm van sushi en van gezellige avonden in de zetel, salsales als datenight en zingen in de auto.
Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik in het labo, waar ik met hart en ziel onderzoek doe naar de mechanismen achter hartritmestoornissen.
Fotografie is een uit-de-hand-gelopen hobby van mij. Ik haal er enorm veel energie en plezier uit om herinneringen & spontane momenten vast te leggen van liefdevolle zielen.
Sinds mijn eerste shoot met kleine kindjes heb ik onmiddellijk mijn hart verloren aan baby- en gezinsfotografie. De liefde die heerst in jonge gezinnen is zo onbeschrijfelijk mooi, dat ik besloten heb om me daarin te specialiseren.
Bij sterrenkindjes is dit niet anders. In het gezinnetje heerst veel verdriet, maar ook enorm veel liefde.
In een wereld waar al zo veel oneerlijke dingen gebeuren waaraan je niks kunt doen, hoop ik met mijn beelden het verdriet wat te kunnen verzachten met mooie, tastbare herinneringen van de oneindige liefde.
Lieve groetjes,
Frone

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders