Evi Bronckaers

Vrijwillige fotograaf

https://www.eviebronckaers.com/

Evi Bronckaers

Partner van Bart, mama van 2 kindjes en fotografe – de dingen waar ik van hou, daar vul ik mijn dagen mee.

Zelf heb ik onnoemelijk veel foto’s van mijn kindertijd, albums vol, om uren in te bladeren. Wat ben ik dankbaar voor deze tastbare herinneringen, mijn eigen vader verloor ik toen ik een tiener was.

Seconden, minuten, uren, dagen, weken, maanden en jaren gaan voorbij. Verlies krijgt een plaats in je leven, verdriet “slijt”, om op dagen toch in alle hevigheid terug te keren. Vergeten doe je nooit, maar herinneringen vervagen. Hoe rook jij ook weer? Hoe klonk je stem? Duidelijke gezichten worden schetsen in je hoofd.

Een foto is een houvast, een foto brengt een herinnering tot leven, een foto is meer dan goud waard

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders