Charlotte Cecere

Vrijwillige fotograaf

Charlotte Cecere

Een klein lichtpuntje in deze moeilijke tijd, een luisterend oor wanneer je nood hebt.
Jullie herinneringen en troost geven door deze onbetaalbare foto’s.
Jullie een moment bezorgen van trots, een moment van verdriet.
Er bij stilstaan dat dit zo belangrijk is voor de verwerking van jullie verlies.

Ik zeg trots ik ben een Boven De Wolken vrijwilliger. Ik zeg trots dat was een sterretje van mij. Een klein sterretje ongelofelijk ver weg, in het donker maar tastbaar dichtbij. Omdat het in het hart gedragen wordt.

Als mama van 2 kids, met een klein hartje en een passie voor fotografie. Een bezorgde mama, een liefdevolle mama. Een mama die alleen maar goed wil. Een mama die elk moment wil vastleggen.

Een mama die andere ouders wil troosten. Daarom, Boven De Wolken.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders