Sofie Crauwels

Vrijwillige medewerker

Sofie Crauwels

Staat in voor de administratie

Ik ben Sofie en hou me binnen Boven de Wolken al vanaf het begin bezig met het bijhouden van alle toestemmingsformulieren. Tijdens een shoot vullen ouders die in en ik lijst al die administratieve gegevens op.

In het dagelijkse leven ben ik mama van 4 meiden, Svea, Nell*, Noï en Pippa. Ernaast ben ik vroedvrouw en zo merk ik dat een vzw zoals deze zeer waardevol is!

Ik ben dan wel geen fotograaf maar kan op deze manier m’n steentje bijdragen in deze lieve Boven de Wolken-familie.

Onze wolkenfamilie

We kunnen ze niet genoeg bedanken. Al onze vrijwilligers staan dagelijks klaar voor anderen en leggen hun hele hart in onze vzw. Onze fotografen gaan dagelijks op pad, lopen een kamer binnen vol verdriet en trots. Iets waar enorm veel moed en kracht voor nodig is om dit te kunnen betekenen voor anderen.

Onze wolkenwachters staan dagelijks klaar om elk sterrenkindje een fotograaf toe te wijzen. Daarnaast hebben we nog heel wat vrijwilligers die ervoor zorgen dat het enorme werk verlicht wordt en het leefbaar blijft. Allemaal hebben ze een zeer hechte, bijzondere band en maken ze deze wereld, ondanks al het verdriet, op alle vlakken zoveel mooier.

Gewoon door wat ze doen, geheel vrijwillig… Deze meer dan 300 schatten zijn Boven de Wolken!

Steun ons of word vrijwilliger

Boven De Wolken wil haar fotosessies blijven aanbieden aan alle sterrenouders in België. Als niet-gesubsidieerde vzw zijn we volledig afhankelijk van giften en van de dagelijkse liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers. Wil jij ons helpen? Dat kan op veel manieren!

Sfeerbeeld VZW Boven De Wolken | Gratis professionele fotosessies voor sterrenouders