Word vrijwilliger

Samen werken als fotograaf

Omdat je een fotosessie nooit meer kan overdoen en dit vast en zeker 1 van de weinige fotoreeksen zijn die ouders zullen hebben, wordt iedere aanmelding met veel aandacht en zorg beoordeeld. 
In eerste instantie gaan we op zoek naar vrijwilligers met veel empathie en een groot hart, maar minstens even belangrijk is dat je beschikt over een grote kennis van fotografie.

Werken als vrijwilliger voor Boven De Wolken wil ook zeggen dat je terecht komt in een héél warm team. Ook wel de ‘Boven De Wolken Familie’ genoemd. Weet dat je met open armen zal worden ontvangen en dat ieder van ons openstaat voor feedback en nodige hulp. Een eerste sessie volg je dan ook samen met een ‘ervaren’ fotograaf zodat je voor jezelf kan uitmaken of dit iets lijkt te zijn waar je je blijvend voor wil inzetten. 

Kan je om met moeilijke lichtomstandigheden? Ben je in het bezit van een professioneel toestel? Heb je voldoende kennis van Photoshop en/of Lightroom en heb je daarbovenop nog eens voldoende mensenkennis, moed, respect en tact? 

Dan kijken wij heel erg uit naar je sollicitatie!

Heb je interesse om samen te werken als fotograaf? 
Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Maximum 8MB
Vrijwilliger

Samenwerken als vrijwilliger

Achter de schermen werken een 30-tal vrijwilligers samen om onze VZW draaiende te houden. Deze mensen zijn minstens even belangrijk! Sinds april 2016 staat onze werking in Vlaanderen helemaal op poten. 
Wel zijn we nog op zoek naar ‘opvolgers’. Mensen met een groot hart die minstens 1 dag per week thuis zijn. Je belt met ziekenhuizen, gaat op zoek naar een beschikbare fotograaf en wijst de oproep toe. Dit helemaal van thuis uit via de computer en/of gsm. 

Lijkt dit iets te zijn waar je goed in bent? Maak dan een filmpje van jezelf waarin je je motivatie en je vrije dag(en) weergeeft en mail het naar info@bovendewolken.be.  

Of ben je perfect tweetalig? Ga dan zeker een kijkje nemen op de website www.audeladesnuages.be bij 'devenir bénévole'. In Wallonië zijn we nog volop op zoek naar heel wat vrijwilligers! 

Boven de wolken
0472/71.72.07
info@bovendewolken.be
Nokerseweg 142
8790 Waregem