Gastenboek

Gastenboek

Onze fotografen zetten zich met veel liefde en passie in voor Boven De Wolken. Geheel vrijwillig. Niet omdat het moet, maar omdat ze het hart op de juiste plaats hebben en de voldoening zoveel meer waard is dan eender wat. We staan iedere keer weer versteld als ouders de moed vinden om hun fotograaf te bedanken.
Blinkend van trots laten ze hun lieve berichtjes zien. Berichtjes die wij met jullie allemaal willen en mogen delen. 

Laat je ook een berichtje achter in ons gastenboek? 

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Maandag 25 juni 2018 om 15u06 kwam ons meisje Emma in ons leven, wetende dat ze een sterretje zou zijn... Met alle kracht nog 18 min geademd maar het mocht niet zijn. Op 22 weken kwam ze op de wereld... Wij zijn buiten ons verdriet, enorm trots en blij dat Charlotte Cecere zo mooie foto's is komen maken!! Voor ons geeft het een enorme steun en een blijvende herinnering...

Bedankt Boven De Wolken dat jullie zo iets moois werkelijkheid hebben gemaakt!

Björn en Nele

Liefste Boven De Wolken team,
Op het meest broze moment in heel ons leven kwam Kirsten Dreesen bij ons langs. Ik was gecharmeerd door haar persoonlijkheid. Zo een ongelooflijk lieve dame. Ze ging met zoveel liefde om met onze kleine Emma. Ik bewonder jullie initiatief en haar bijdrage hieraan. Deze is van grote waarde voor ons. De foto's brengen me rust en troost. Kirsten haar foto's gaan gekoesterd worden voor de rest van ons leven. Echt waar, Ik kan in geen woorden uitdrukken wat jullie initiatief en Kirsten voor ons betekend. 

Kim - trotse mama van Emma*

Boven de wolken heeft ons pure en mooie herinneringen aan ons meisje gegeven. Kerstin heeft prachtige foto's genomen van Julia. Een hele dag is ze aanwezig geweest en op een hele serene manier heeft ze de laatste momenten met ons drietjes vastgelegd. Julia's lange wimpertjes, haar schattig neusje, haar grote voetjes en zo veel meer, heeft Kerstin zo teder in beeld gebracht. We zijn heel dankbaar voor de mooie foto's van ons Julia'tje.       

Lore - mama van Julia*

Enorme dank je wel voor de prachtige foto’s die jullie maakten van ons dochtertje Fleur. Groot respect voor wat jullie doen en de wijze waarop jullie ons steun brachten tijdens een enorme moeilijke periode in ons leven. Heel veel dank en waardering.
 

Stijn en Lies Degrave-Decadt

Toen we wisten dat we ons dochtertje gingen verliezen, heeft het ziekenhuis contact opgenomen met jullie. Wat zijn we dankbaar dat ze dat gedaan hebben. Het zijn super mooie foto's, die genomen zijn met het grootste respect. Voor ons, maar ook naar onze kleine meid toe. Dank je wel voor deze mooie, mooiste herinnering.

Anne - mama van Fébe

Jullie zijn gewoon top door jullie hebben wij een mooie herinnering aan ons meisje bedankt voor de mooie foto’s. Doe zo verder jullie zijn top!             

Eveline - mama van Emma* en Liam

Wat een mooie website en wat doen jullie prachtig werk! Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om foto's te hebben van je kindje.. Daar zijn geen woorden voor, en het is oprecht van onschatbare waarde. Jullie zijn kanjers!

Anja - mama van Boris*

Toen ons zoontje overleed, namen we de keuze Boven de wolken te contacteren om tastbare herinneringen te behouden aan Lou. De foto’s zijn zoals we voor ogen hadden... teder, intiem, ons verdriet bijna voelbaar voor de buitenwereld. Eerlijke en echte foto’s over wat we meemaken. Elke dag bekijk ik wel een foto en bedenk ik hoe dankbaar ik mag zijn voor deze mooie herinneringen.

Sanne - Mama van Lou*

Boven de wolken
0472/71.72.07
info@bovendewolken.be
Nokerseweg 142
8790 Waregem