Gastenboek

Gastenboek

Onze fotografen zetten zich met veel liefde en passie in voor Boven De Wolken. Geheel vrijwillig. Niet omdat het moet, maar omdat ze het hart op de juiste plaats hebben en de voldoening zoveel meer waard is dan eender wat. We staan iedere keer weer versteld als ouders de moed vinden om hun fotograaf te bedanken.
Blinkend van trots laten ze hun lieve berichtjes zien. Berichtjes die wij met jullie allemaal willen en mogen delen. 

Laat je ook een berichtje achter in ons gastenboek? 

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Prachtig wat jullie doen! Vind het zelf jammer dat wij toen we onze zoon zijn verloren jullie niet gevonden hebben, maar het is al van 8 februari 2012 dat we onze zoon verloren zijn ... 21 weken ... Na al die jaren gaat er geen dag voorbij zonder aan hem te denken! Ze hadden wel in het ziekenhuis foto's van hem genomen en wij zelf ook! Blijf vooral verder doen zal een enorme steun zijn voor die ouders.

Evelien Neus - mama van Gaëtan *

Vol bewondering en emotie, maar vooral met diep respect heb ik het programma gezien van Bruno Wyndaele met Lieve Blancquaert en een dame van uw mede oprichters en initiatiefnemers, haar naam ben ik vergeten.

Ook wij hebben in 1973 een overleden dochtertje gekregen. Ik heb er geen afscheid van mogen nemen, heb haar ook niet vast mogen nemen want zij is direct na de bevalling bij mij weggehaald. Ik heb haar nauwelijks gezien, ze werd zoals uw medewerkster zei: "weggemoffeld". Toen ik vroeg of ik haar nog mocht zien zei mijn, inmiddels overleden man: "het is beter dat je haar niet meer ziet." Hij heeft haar wel gezien en vastgehouden, hij heeft er nooit meer over willen praten als ik er naar vroeg .

Nu bijna 45 jaar later gaat er praktisch geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Ik herinner me haar gezichtje wel omdat ik tijdens de bevalling rechtop ben gaan zitten maar wat zou ik blij geweest zijn met een foto van haar. Op haar grafzerkje stond: "Licht achter de horizon". Inmiddels heb ik haar op laten graven en cremeren, haar as staat evenals dat van mijn man in mijn woonkamer en daar ben ik heel blij mee.

Ik wens u heel veel succes met uw werk en dat het maar heel veel rust mag geven aan alle ouders die dit meemaken.

Kitty ter Huerne

Op 2 juni 2018 namen we afscheid van ons 5-jarig zoontje Viktor, totaal onverwacht werd hij ons ontnomen. Jolien kwam foto's nemen op zo een rustige en serene manier. Eén voor één prachtige foto's. Een blijvende herinnering die later ook voor broer Arthur een troost kan bieden. Dank je wel voor alles!!!! Mama Hanne

Hanne Toye

Op 23 juli 2018 werd Mattiz* stil geboren, na 26 weken en 6 dagen. Cindy kwam langs om foto's te maken. De pijn om het verlies van mijn klein wondertje is niet te beschrijven. Toch ben ik Cindy ontzettend dankbaar voor de prachtige foto's die ze maakte. Het is een blijvende herinnering aan de korte maar mooie tijd samen met Mattiz. Alles verliep heel sereen en met enorm veel respect. Er was ruimte voor een lach en het trotse gevoel omdat ik mama geworden was, maar ook voor traantjes omdat we hem nooit zullen zien opgroeien. De foto's zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik kan er uren naar kijken. Het zijn voor mij niet zomaar foto's, maar foto's met een verhaal. Ze tonen aan dat Mattiz geliefd is, bestaat. De foto's zeggen meer dan je in woorden kan omvatten. Bedankt voor jullie inzet! Jullie zijn van onschatbare waarde!        

Cherish - mama van Mattiz*

Maandag 25 juni 2018 om 15u06 kwam ons meisje Emma in ons leven, wetende dat ze een sterretje zou zijn... Met alle kracht nog 18 min geademd maar het mocht niet zijn. Op 22 weken kwam ze op de wereld... Wij zijn buiten ons verdriet, enorm trots en blij dat Charlotte Cecere zo mooie foto's is komen maken!! Voor ons geeft het een enorme steun en een blijvende herinnering...

Bedankt Boven De Wolken dat jullie zo iets moois werkelijkheid hebben gemaakt!

Björn en Nele

Liefste Boven De Wolken team,
Op het meest broze moment in heel ons leven kwam Kirsten Dreesen bij ons langs. Ik was gecharmeerd door haar persoonlijkheid. Zo een ongelooflijk lieve dame. Ze ging met zoveel liefde om met onze kleine Emma. Ik bewonder jullie initiatief en haar bijdrage hieraan. Deze is van grote waarde voor ons. De foto's brengen me rust en troost. Kirsten haar foto's gaan gekoesterd worden voor de rest van ons leven. Echt waar, Ik kan in geen woorden uitdrukken wat jullie initiatief en Kirsten voor ons betekend. 

Kim - trotse mama van Emma*

Boven de wolken heeft ons pure en mooie herinneringen aan ons meisje gegeven. Kerstin heeft prachtige foto's genomen van Julia. Een hele dag is ze aanwezig geweest en op een hele serene manier heeft ze de laatste momenten met ons drietjes vastgelegd. Julia's lange wimpertjes, haar schattig neusje, haar grote voetjes en zo veel meer, heeft Kerstin zo teder in beeld gebracht. We zijn heel dankbaar voor de mooie foto's van ons Julia'tje.       

Lore - mama van Julia*

Enorme dank je wel voor de prachtige foto’s die jullie maakten van ons dochtertje Fleur. Groot respect voor wat jullie doen en de wijze waarop jullie ons steun brachten tijdens een enorme moeilijke periode in ons leven. Heel veel dank en waardering.
 

Stijn en Lies Degrave-Decadt

Toen we wisten dat we ons dochtertje gingen verliezen, heeft het ziekenhuis contact opgenomen met jullie. Wat zijn we dankbaar dat ze dat gedaan hebben. Het zijn super mooie foto's, die genomen zijn met het grootste respect. Voor ons, maar ook naar onze kleine meid toe. Dank je wel voor deze mooie, mooiste herinnering.

Anne - mama van Fébe

Jullie zijn gewoon top door jullie hebben wij een mooie herinnering aan ons meisje bedankt voor de mooie foto’s. Doe zo verder jullie zijn top!             

Eveline - mama van Emma* en Liam

Wat een mooie website en wat doen jullie prachtig werk! Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om foto's te hebben van je kindje.. Daar zijn geen woorden voor, en het is oprecht van onschatbare waarde. Jullie zijn kanjers!


Anja, mama van Boris*

Boven de wolken
0472/71.72.07
info@bovendewolken.be
Nokerseweg 142
8790 Waregem