Gastenboek

Gastenboek

Onze fotografen zetten zich met veel liefde en passie in voor Boven De Wolken. Geheel vrijwillig. Niet omdat het moet, maar omdat ze het hart op de juiste plaats hebben en de voldoening zoveel meer waard is dan eender wat. We staan iedere keer weer versteld als ouders de moed vinden om hun fotograaf te bedanken.
Blinkend van trots laten ze hun lieve berichtjes zien. Berichtjes die wij met jullie allemaal willen en mogen delen. 

Laat je ook een berichtje achter in ons gastenboek? 

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Woensdag 13 februari is ons dochtertje na een vroeggeboorte overleden en op 14 februari hebben 2 van jullie fotografen de tijd genomen om foto's te komen maken van Ilana. We hadden onze 2 oudste zoontjes mee waarvan één ontzettend druk is, maar jullie fotografen zijn hier enorm professioneel mee omgegaan. Ze maakten foto's en namen tussendoor de tijd om onze zoontjes al spelend te troosten.


Sabrina

Lieve mensen, ik hoorde deze week pas van jullie geweldig initiatief en het ging me recht naar het hart. In 1982 verloor ik op 4 mei mijn zoontje Joost, geboren op 29 maart. Hartverscheurend, nooit te vergeten... Onze wereld stond stil en mijn huwelijk ging er aan ten onder. Er zou nooit meer een broertje of zusje geboren worden voor Joostje! Ik voel nog vaak het gemis al is het zoveel jaar geleden en die ene mooie foto die ik van hem had staat dan ook mooi te pronken. Joostje zit in mijn hart en ondertussen ook in dat van mijn nieuwe partner. Ik vind het geweldig wat jullie doen voor ouders die hun kindje verliezen, want buiten die ene foto is er weinig fotomateriaal van Joostje. Ik hoop dan ook dat ik jullie via een organisatie, waar ik lid van ben, ook kan mee helpen steunen. Ik ga het in elk geval de volgende vergadering op de agenda plaatsen. Mijn oprechte sympathie voor jullie allen en voor jullie werk. Thanks!!

Maryse Marchal

Pas nu beseffen we wat een steun jullie foto's kunnen bieden. Dank u wel om de mooie momenten met Victor vast te leggen. Oma en opa


Gabriel en Lucrece

Heel erg bedankt voor de ganse organisatie, maar vooral aan Julian en Lindsey om prachtige herinneringen te maken voor ons en ons gezin van ons klein Marieke.. ik ben benieuwd naar de vele mooie foto's die gemaakt zijn door jullie.. ons hart zit momenteel vol verdriet maar jullie hebben ons met veel respect behandeld, bedankt! Marieke is geboren op 10 januari 2019 op 17 weken en drie dagen zwangerschap.. we hebben haar de rust gegeven die ze verdiend...


Leslie Kindermans en Dennis Van Roy

Op 12/12/2018 wordt ons eerste kleindochter geboren: Selina. Tijdens de bevalling heeft Selina tekort aan zuurstof gekregen waardoor haar hersentjes enorm beschadigd zijn geraakt en de ouders op 26/12/2018 een zware beslissing moesten nemen. Dank zij jullie die er voor gezorgd hebben voor de prachtige foto's gemaakt van Selina door Inge heb ik daardoor een mooi power-point met gepaste muziek kunnen maken voor tijdens de ceremonie van Selina en die nu ook in een album gaan. Thx voor alles en jullie inzet. 

Luc Paulus

15 jaar geleden verloren we ons zoontje Elias. Hij stierf 3 uur na de geboorte. We gaven hem een badje en namen (zelf) vele foto’s. Velen vonden dat raar. Ik draag nog elke dag een van de foto’s mee in mijn portefeuille. Wat ben ik blij te lezen dat jullie er zijn. Dank voor het fantastische initiatief...


Amaryllis Jacobs

Gisteren vond ik een briefje van mijn dochter Nina aan haar sterrenbroertje Elias. Ze schreef hoe graag ze met hem zou spelen, mama plagen en samen leren. Dat ze hoopte hem ooit te kennen en dat hij het briefje zou lezen... dat doet toch iets met mama’s hart. Jullie doen het geweldig de herinneringen tastbaar te maken.


Nelke

Ik ben de oma van sterretje Maxim. Ik heb het geluk gehad om donderdagavond kennis te maken met de fotograaf, die ons heel mooie, tastbare herinneringen gegeven heeft. Het was een warme ontmoeting met een heel bijzondere vrouw. Ik wil hier mijn bewondering en respect uitdrukken voor deze jonge mama, die dit engagement vrijwillig doet. Dank je wel, honderdduizend keer dank je wel!


Maddy Schuermans

Ik ben geen 'lotgenoot' maar leef énorm met jullie mee. Wat is de wereld toch mooi, als je weet dat er mensen zijn zoals deze mensen van Boven de Wolken, die proberen het immens verdriet bij het verlies van een kind te verzachten, door het nemen van foto's, zulke kostbare herinneringen... Doe zo voort, met diep respect! Blij te vernemen dat er mensen zijn die anderen op deze manier hun leven, elke dag weer, moed, en noem het tóch een beetje warme vreugde, hun longen inblazen... Prachtige onderneming, dat mag gezegd!


Mie Tracteur

Wat een mooi initiatief ! Ik ben 31 jaar geleden een pasgeboren baby ( voldragen ) verloren en heb mij onlangs gerealiseerd dat ik er geen enkele foto van heb. De foto's van mijn zwangerschap ben ik verloren door een vergissing van de fotograaf bij het ontwikkelen van de foto's. Maar van de baby zelf hadden we geen foto's omdat we het in al onze ellende gewoonweg vergeten zijn. Wat zou het fijn geweest zijn had men ons in het ziekenhuis op deze mogelijkheid gewezen.Anne Serlet

Dank jullie wel voor de mooie foto's van onze lieve kleinzoon WARRE, zoon van Sarah en Niels. Een mooie waardevolle herinnering! Met veel respect en dank aan het gehele team. Jullie leveren fijn ethisch werk! Elly en Paul

Paul en Elly Pannier Carion

Wat is dit toch een mooi initiatief voor al die ouders van sterrenkindjes! Loes, mama van sterrenkind Servaas

Loes

Ik wil jullie prachtige organisatie bedanken en ook jullie prachtige fotograaf Nadine De Waele, voor de mooie fotootjes van ons dochtertje Noor Ahdour. Het laatste aandenken dat we hebben van haar hebben we van Nadine gekregen. Bedankt ervoor! Cindy De Roeck

Ik ben Evelien, ook een sterrenouder ... in februari 7 jaar geleden dat ik bevallen ben op 21 weken zwangerschap van een zoon Gaëtan! Hij was zo mooi en prachtig maar doordat ik een gaatje had waardoor ik zonder het op te merken vruchtwater elke keer beetje verloor, had hij geen plaats meer om te bewegen dus hadden we de beslissing moeten nemen dat ik moest bevallen maar wisten dat er geen kans in zat dat hij levend en wel in ons armen terecht ging komen...na een dag afzien was hij daar zo mooi maar zo levenloos... op die moment was jammer genoeg jullie mooie project er nog niet, wij zelf hebben wel foto's van hem en ons samen genomen! Heb hem bij me mogen houden tot de dag nadien dat we naar huis moesten met lege handen... daar zaten we thuis... Gelukkig mochten we de dag voor de crematie hem halen in het mortuarium zodat we hem nog mee mochten nemen naar huis! Dat was een mooi geschenk voor ons we hebben hem een dag en nacht bij ons thuis gehad, hij heeft in zijn bedje gelegen zijn deken alles van hem en dat heeft ons zoveel troost gebracht waardoor dat we dit een mooie plaats konden geven en hebben dan ook een mooie doos gekocht met engeltjes en zijn doosje mooi bekleed! Het was hard om hem af te geven! Dit doet nog elke dag pijn maar gelukkig hebben we wel een gezonde dochter van bijna 5 maar haar lieve broer draagt zoveel zorg voor haar!

Evelien Neus - mama van Gaëtan*

Vol bewondering en emotie, maar vooral met diep respect heb ik het programma gezien van Bruno Wyndaele met Lieve Blancquaert en een dame van uw mede oprichters en initiatiefnemers, haar naam ben ik vergeten.

Ook wij hebben in 1973 een overleden dochtertje gekregen. Ik heb er geen afscheid van mogen nemen, heb haar ook niet vast mogen nemen want zij is direct na de bevalling bij mij weggehaald. Ik heb haar nauwelijks gezien, ze werd zoals uw medewerkster zei: "weggemoffeld". Toen ik vroeg of ik haar nog mocht zien zei mijn, inmiddels overleden man: "het is beter dat je haar niet meer ziet." Hij heeft haar wel gezien en vastgehouden, hij heeft er nooit meer over willen praten als ik er naar vroeg .

Nu bijna 45 jaar later gaat er praktisch geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Ik herinner me haar gezichtje wel omdat ik tijdens de bevalling rechtop ben gaan zitten maar wat zou ik blij geweest zijn met een foto van haar. Op haar grafzerkje stond: "Licht achter de horizon". Inmiddels heb ik haar op laten graven en cremeren, haar as staat evenals dat van mijn man in mijn woonkamer en daar ben ik heel blij mee.

Ik wens u heel veel succes met uw werk en dat het maar heel veel rust mag geven aan alle ouders die dit meemaken.

Kitty ter Huerne

Op 2 juni 2018 namen we afscheid van ons 5-jarig zoontje Viktor, totaal onverwacht werd hij ons ontnomen. Jolien kwam foto's nemen op zo een rustige en serene manier. Eén voor één prachtige foto's. Een blijvende herinnering die later ook voor broer Arthur een troost kan bieden. Dank je wel voor alles!!!! Mama Hanne

Hanne Toye

Op 23 juli 2018 werd Mattiz* stil geboren, na 26 weken en 6 dagen. Cindy kwam langs om foto's te maken. De pijn om het verlies van mijn klein wondertje is niet te beschrijven. Toch ben ik Cindy ontzettend dankbaar voor de prachtige foto's die ze maakte. Het is een blijvende herinnering aan de korte maar mooie tijd samen met Mattiz. Alles verliep heel sereen en met enorm veel respect. Er was ruimte voor een lach en het trotse gevoel omdat ik mama geworden was, maar ook voor traantjes omdat we hem nooit zullen zien opgroeien. De foto's zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik kan er uren naar kijken. Het zijn voor mij niet zomaar foto's, maar foto's met een verhaal. Ze tonen aan dat Mattiz geliefd is, bestaat. De foto's zeggen meer dan je in woorden kan omvatten. Bedankt voor jullie inzet! Jullie zijn van onschatbare waarde!        

Cherish - mama van Mattiz*

Maandag 25 juni 2018 om 15u06 kwam ons meisje Emma in ons leven, wetende dat ze een sterretje zou zijn... Met alle kracht nog 18 min geademd maar het mocht niet zijn. Op 22 weken kwam ze op de wereld... Wij zijn buiten ons verdriet, enorm trots en blij dat Charlotte Cecere zo mooie foto's is komen maken!! Voor ons geeft het een enorme steun en een blijvende herinnering...

Bedankt Boven De Wolken dat jullie zo iets moois werkelijkheid hebben gemaakt!

Björn en Nele

Liefste Boven De Wolken team,
Op het meest broze moment in heel ons leven kwam Kirsten Dreesen bij ons langs. Ik was gecharmeerd door haar persoonlijkheid. Zo een ongelooflijk lieve dame. Ze ging met zoveel liefde om met onze kleine Emma. Ik bewonder jullie initiatief en haar bijdrage hieraan. Deze is van grote waarde voor ons. De foto's brengen me rust en troost. Kirsten haar foto's gaan gekoesterd worden voor de rest van ons leven. Echt waar, Ik kan in geen woorden uitdrukken wat jullie initiatief en Kirsten voor ons betekend. 

Kim - trotse mama van Emma*

Boven de wolken heeft ons pure en mooie herinneringen aan ons meisje gegeven. Kerstin heeft prachtige foto's genomen van Julia. Een hele dag is ze aanwezig geweest en op een hele serene manier heeft ze de laatste momenten met ons drietjes vastgelegd. Julia's lange wimpertjes, haar schattig neusje, haar grote voetjes en zo veel meer, heeft Kerstin zo teder in beeld gebracht. We zijn heel dankbaar voor de mooie foto's van ons Julia'tje.       

Lore - mama van Julia*

Enorme dank je wel voor de prachtige foto’s die jullie maakten van ons dochtertje Fleur. Groot respect voor wat jullie doen en de wijze waarop jullie ons steun brachten tijdens een enorme moeilijke periode in ons leven. Heel veel dank en waardering.
 

Stijn en Lies Degrave-Decadt

Toen we wisten dat we ons dochtertje gingen verliezen, heeft het ziekenhuis contact opgenomen met jullie. Wat zijn we dankbaar dat ze dat gedaan hebben. Het zijn super mooie foto's, die genomen zijn met het grootste respect. Voor ons, maar ook naar onze kleine meid toe. Dank je wel voor deze mooie, mooiste herinnering.

Anne - mama van Fébe

Jullie zijn gewoon top door jullie hebben wij een mooie herinnering aan ons meisje bedankt voor de mooie foto’s. Doe zo verder jullie zijn top!             

Eveline - mama van Emma* en Liam

Wat een mooie website en wat doen jullie prachtig werk! Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om foto's te hebben van je kindje.. Daar zijn geen woorden voor, en het is oprecht van onschatbare waarde. Jullie zijn kanjers!


Anja, mama van Boris*

Boven de wolken
0472/71.72.07
info@bovendewolken.be
Nokerseweg 142
8790 Waregem
Met de steun van